Domů Reference Děkuji za náš porodní příběh

Děkuji za náš porodní příběh

Dobrý den,

ráda bych poděkovala personálu z Apolináře za veškerou péči, která mi byla věnována během mého porodu dcery Anny před dvěma týdny. I když porod neprobíhal podle našich představ, protože musel být vyvoláván a nakonec ukončen císařským řezem, jsem přesvědčená, že proběhl nejlépe, jak to bylo za daných okolností možné. V náročných chvílích jsme s partnerem ocenili především profesionální přístup a citlivou a srozumitelnou komunikaci lékařů, lékařek a porodních asistentek, díky které jsme vždy věděli, co se děje a proč.

Po porodu jsem si moc cenila péče o mě i o Annu na oddělení šestinedělí. V prvních dnech plných nejistoty, únavy a zjitřených emocí jsem si vážila především možnosti na cokoliv se zeptat, aniž bych se cítila hloupě, a také možnosti říct si o pomoc, kdykoliv bylo potřeba. Díky tomu jsem mohla nabrat nejen fyzické, ale i psychické síly.

Věřím, že moje zkušenost nebyla pouze „o štěstí“ na dobrý personál, protože lékařů, lékařek, porodních asistentek, sester i sanitářek se u mě i u Emy během několika dní protočilo mnoho a každému i každé z nich jsem vděčná za jejich specifickou roli v našem porodním příběhu.

Apolináře bych proto ráda upřímně doporučila všem nastávajícím maminkám, které hledají profesionální zdravotní péči i lidský a vstřícný přístup k rodičkám.

S pozdravem,
Petra Skálová a dcera Anna